N65 E17 Storuman

Efter att ha lämnat Östersund vid middagstid satte vi kurs nordvart. Via Strömsund, Dorotea och Vilhelmina är vi nu framme i Storuman. Klockan är nu 20.30, solen vräker ner och det är fortfarande 26 grader! Fabelhaft.

Strömsundsbron

Strömsund

Mellan Dorotea och Vilhelmina dök den första renen upp på vägen, det gäller att hålla koll!

En enklare middag intogs nere vid den inte alltför imponerande, men charmiga järnvägsstationen, även idag blev det röding. Annars finns det både pizzerior och thai-sjapp, kanske inte riktigt vad man vill ha häruppe…

Järnvägsstationen, Storuman

Typiskt hus

Storuman Camping

Imorgon bär det av mot Storforsen vid Vidsel, sedan drar vi upp till Övertorneå. Hotell är bokat, man får ju inte missa MATCHEN!

Det här inlägget postades i Resor, Svensk-finsk roadtrip. Bokmärk permalänken.

Kommentera